Op zoek naar binnenzonwering in Zuid-Holland?

Bij De Zonnekoning in Voorschoten bieden wij onder andere binnenzonwering aan. Onder binnenzonwering vallen jaloezieën, gordijnen, horren, plisségordijnen en verticale lamellen. Bij De Zonnekoning vindt u verschillende merken en kunt u onder andere terecht voor Verano raamdecoratie. 

Jaloezieën

Houdt u ervan om in de ochtend rustig wakker te worden, terwijl u geniet van een ontbijtje, een kop koffie of het laatste nieuws? Dan kunt u de jaloezieën nog even lekker gesloten houden en heerlijk in uw pyjama ontbijten. Niemand die het ziet! 

 

Jaloezieën zijn zeer geschikt wanneer het gaat om het creëren van privacy. Ze filteren het zonlicht zoals u dit wilt. U heeft dit namelijk zelf in de hand, aangezien u de lamellen eenvoudig kunt kantelen. Naast het feit dat jaloezieën erg functioneel zijn, is het ook een trendy product. U kunt kiezen voor verschillende kleuren en materialen zodat de jaloezieën aansluiten op uw interieur. 

Gordijnen

Op zoek naar geschikte gordijnen voor uw woning? Dan heeft u bij De Zonnekoning een ruime keuze! Zo bestaat ons assortiment uit rolgordijnen, paneelgordijnen en vouwgordijnen.

 

Rolgordijnen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Ze zijn geschikt voor verschillende soorten ruimtes en hebben veel functionaliteiten. Van transparant tot verduisterend, van strak en zakelijk tot warm en romantisch. Daarnaast zijn ze ook nog eens betaalbaar en kunt u ze eenvoudig monteren.

 

Paneelgordijnen zijn het moderne alternatief voor klassieke gordijnen. Door de vlakke presentatie van de stoffen kunnen de dessins volledig tot hun recht komen. Met paneelgordijnen kunt u zonlicht afschermen waar het nodig is. Ook is het geschikt om in grote ruimtes afscheidingen mee te creëren. 

 

Tot slot zijn ook vouwgordijnen een goede optie voor uw woning. Vouwgordijnen zijn elegant en hebben een moderne en strakke uitstraling. U kunt kiezen uit prachtige stoffen die worden afgewerkt met oog voor detail. Daarnaast zijn vouwgordijnen eenvoudig te verwijderen vanwege de klittenbandconstructie, zodat u de stof kunt wassen. 

Horren

Met een hor kunt u insecten buiten uw woning houden, zonder dat u de deuren of ramen hoeft te sluiten. Daarnaast heeft het ook nog andere functies, zoals een goede ventilatie en het tegenhouden van o.a. stuifmeel voor mensen met hooikoorts. 

 

Een hor bestaat doorgaans uit nylon of textiel en wordt bevestigd in het raamkozijn of de deur. Bij De Zonnekoning vindt u verschillende soorten horren, het is maar net waar u naar op zoek bent. Ook kunnen wij de hor voor u plaatsen op de gewenste plek in uw woning.

Plisségordijnen

Niemand houdt van een te warme of koude woning of ongewenste lichtschitteringen. Om dit onder controle te houden kunt u gebruikmaken van plisségordijnen. Deze gordijnen kunnen vrijwel op iedere positie in uw woning worden toegepast. Heeft u afwijkende raamvormen in uw woning? Dat is voor het plaatsen van plisségordijnen geen probleem!

 

Plisségordijnen zijn eenvoudig herstelbaar waardoor u op elk gewenst moment het licht kan filteren. Daarnaast zijn de gordijnen geschikt voor het creëren van meer privacy in uw woning. Door de gevouwen stof kunt u ze eenvoudig in en uit elkaar schuiven. Kies een kleur en dessin wat past bij uw smaak en interieur en geniet van uw privacy!

Verticale lamellen

Heeft uw woning brede of hoge ramen, een schuifpui, openslaande deuren of een combinatie hiervan? Dat is geen probleem! Verticale lamellen zijn namelijk geschikt voor alle raamtypen. Daarnaast is dit type raamdecoratie erg functioneel: in één handomdraai bepaalt u de juiste mate van privacy en lichtinval in uw woning. 

 

Door te spelen met de positie van de lamellen bepaalt u zelf de hoeveelheid licht die uw woning binnenkomt. Lamellen zijn daarnaast ook helemaal terug van weggeweest. Door de strakke lijnen sluiten verticale lamellen perfect aan op een woning met een modern interieur.

Op zoek naar binnenzonwering voor uw woning? Neem contact met ons op!

Neem contact op