Buitenzonwering nodig voor uw woning in Zuid-Holland?

Bij De Zonnekoning in Voorschoten bieden wij zonwering voor buiten aan. Voor buitenzonwering hebben wij zonneschermen, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en markiezen. Bij De Zonnekoning vindt u verschillende merken en kunt u onder andere terecht voor Verano raamdecoratie. 

Zonneschermen

Onder zonneschermen vallen terrasschermen, uitvalschermen, screens, serrezonwering en verandazonwering.

 

Terrasschermen
Terasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, kunnen naast het weren van de zon in uw woning, ook het onderliggende terras van flink wat schaduw voorzien. Er bestaan drie soorten knikarmschermen: open systemen, semi-cassette-systemen (half gesloten) en cassette-systemen (volledig gesloten). In ons assortiment vindt u van alle drie de soorten een aantal uitvoeringen. 

 

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten, biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. 

 

Screens

Het verschil tussen screens en uitvalschermen of knikarmschermen, is dat een screen verticaal langs het raam hangt. Het voordeel van een screen is dat deze langs de gevel hangt en dus geen ruimte wegneemt van bijvoorbeeld een looppad. Let op: wanneer er 's avonds binnen licht brandt, kunnen voorbijgangers wel naar binnen kijken. Het zicht gaat richting de kant waar het licht vandaan komt.

 

Serre- en verandazonwering

Op warme en zonnige dagen kan de temperatuur in een serre behoorlijk oplopen. Voor de serrezonwering hebben wij de Serrano die functionaliteit met schoonheid combineert. Voor de verandazonwering, waarbij een zeer windvast en stabiel systeem gewenst is, hebben wij de Madeira. Voor beide systemen geldt dat het doek zich tussen of over twee geleiders beweegt en dat ze uitsluitend elektrisch bedienbaar zijn.

Terrasoverkapping

Voor terrasoverkapping bieden we bij De Zonnekoning het Fiësta verandadak aan. Deze wordt standaard uitgevoerd in een dakconstructie gebaseerd op platen van polycarbonaat. Naast deze polycarbonaatplaten is het dak ook uitvoerbaar met 44.2 glasplaten. De polycarbonaatplaten worden standaard in heldere of opaal uitvoering geleverd. De Fiësta kent een variabele hellingshoek waardoor er bijna geen situaties zijn waarin de Fiësta niet geplaatst kan worden. 

Buitenjaloezieën

Naast het rolluik en de screen bestaat er nog een derde variant binnen de verticale buitenzonweringen, namelijk de buitenjaloezie. Met een buitenjaloezie heeft u een uniek product voor uw woning. Een betere manier om het binnenvallende licht te reguleren bestaat er bijna niet. Onze buitenjaloezieën zijn van zeer hoogstaande kwaliteit en kunnen zowel in de bouwkundige koof als met een kast worden geleverd.

Markiezen

Een van de meest fraaie zonweringen is de markies. Dit type raamdecoratie is ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel, kan de markies ook op een moderne gevel voor een verrassend effect zorgen.

Op zoek naar buitenzonwering voor uw woning? Bel ons!

Neem contact op