In Voorschoten rolluiken laten plaatsen door De Zonnekoning

Bij De Zonnekoning in Voorschoten hebben we een groot assortiment rolluiken. Wat uw smaak of voorkeur ook is, er zit ongetwijfeld iets voor u bij. In onze collectie hebben we verschillende merken rolluiken, waaronder Degalux. Degalux biedt betrouwbare zonweringen voor extra wooncomfort. Scherp geprijsd maar wel volgens de laatste designtrends!

Een rolluik heeft een positieve invloed op woon- en werkcomfort en is daarom een slimme aankoop. Het is namelijk een multifunctioneel product, want het beveiligt je woning tegen diefstal én je huis is beter geïsoleerd. De Zonnekoning is hét adres als je op zoek bent naar rolluiken van uitstekende kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je met een rustig gevoel op vakantie vertrekt naar het buitenland.

 

Waarom je kiest voor de aanschaf van een rolluik

Een rolluik werkt inbraakvertragend, maar biedt ook andere voordelen. Zo verbetert het de isolatiewaarde van je woning. Tijdens warme zomerdagen blijft je woning lekker koel en in de winter is een luik een prima manier om de kou tegen te houden. Dit levert je een aantrekkelijke energiebesparing op - iets wat je ongetwijfeld terugziet op je energienota. 

Op maat gemaakt en in een kleur die jij wenst 

Zoek je in Voorschoten een betrouwbare leverancier van rolluiken? Wij maken ze op maat voor jouw woning en bieden je daarin de keuze uit diverse kleuren: wit, grijs, beige of bruin. Op de aanschaf van onze aluminium luiken zit maar liefst 5 jaar garantie zodat je de komende jaren nergens omkijken naar hebt. Handbediend of elektrisch, de keuze is aan jou. We adviseren je graag over de mogelijkheden binnen je budget. Neem tevens een kijkje bij ons aanbod terrasoverkappingen en buitenjaloezieën.

Op zoek naar nieuwe rolluiken? Bij De Zonnekoning zit u goed!

Neem contact met ons op